ELMAS SANATCI

ELMAS SANATCI

28 Mart 2014 Cuma

ALİAGA ELMAS SANATCI ERSİN FAİKZADE'Yİ BAGRINA BASTI

KALPLERİ DERİNDEN FETHEDEN  ULUSLARARASI SANATCI ''ERSİN FAİKZADE'' ALİAGA HALKI TARAFINDAN COSKU İLE KARSILANDI.

           
         Latin Amerika'dan ayağının tozu ile donen Ersin Faikzade İzmir'in Aliaga semtinde binlerce kişiye muhtesem sesi ile konser verirken sevgi hosgoru tolerans mesajları ile herkesin gönlünü fethetti.
Duygulu anlar yasatırken ,coşkusu enerjisi ve sahnedeki hareketliliği ile Sanatcıya  Aliagalıların ilgisi cok muhteşem oldu.
  Aliaga Belediye Baskanı Hakkı Ülkü'nün konuşmasında ''Genc yasında tüm dünyanın saygınlığını kazanmış Elmas Cocugumuz Ersin Faikzade'nin semtimizde oluşu hepimizi onurlandırdı sözleri ile konser başladı.
Şıklıgı ve saygınlığı ,Halk ile inanılmaz iletişimi,sahnedeki renkli tavırları ile Aliaga halkı Ersin Faikzade 'ye hayranlığını defalarca belirttiler. Emek festivallerinde görmek istediklerini haykırdılar.Konserinde İnsanlık ,Din,Millet,Vatan ,Bayrak ve ATATURK sevgisini defalarca dile getiren sanatçı coşku ile İzmir Marsı ile konserini sonlandırdı.

SANATÇILARA ÜLKÜ’DEN TEŞEKKÜR



Arif Güven’in sunuculuğunu yaptığı demokrasi şöleninde   “Türkiye'nin Elmas Çocuğu” lakabıyla tanınan, dünya iyi niyet elçisi ve ekselans ünvanlı uluslararası yardım gönüllüsü, ses sanatçısı Ersin Faikzade, Udi Coşkun Sabah ve ünlü sanatçı Şevval Sam da sahne aldı. DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü üç sanatçıya da teşekkür ederek günün anısına çiçek takdim etti.