ELMAS SANATCI

ELMAS SANATCI

21 Mayıs 2013 Salı

DUNYA'YA İLHAM VEREN KİSİLER ANKETİNDE ''ERSIN FAIKZADE''


Tek kisilik bir sevgi ordusu gibi yola cıkan kücük bir cocugun bugüne gelmis hikayesi onunki.
Henüz annesinin hastalıgı ile baslayan cocukluk yasları onda actıgı derin izleri icindeki kosulsuz sevgisi ile insanlara veren,yardımlasmayı kendisine misyon edinen ve yıllar icerisinde sanatını yine bu sekilde insanlarla paylasan Ersin Faikzade,bugune kadar yüzlerce projede yer almıs ,ödüller ile sereflendirilmis, pek cok lakap ile dünyada anılır olmustur.
         Kendisini insan sevgisine ve sanata adayan sanatcı yapmıs oldugu pek cok insani proje ile de Dünya İyi Niyet Elcisi ünvanına sahip olmustur,pek cok ülkede saygın bir diplomatik sanatcı olarak anılan Ersin Faikzade'nin en cok bilinen lakabı ile Türklerin Elmas Cocugu olarak tanınmasıdır.
        İngiltere deki   Waldenburg uluslararası Koleji Dünyaya İlham olan kisiler listesinde Ersin Faikzade'yide ankete aldılar. Ayrıca Ersin Faikzade Sakıp Sabancı Müzesindeki törenle 12.Rotabest 2013 Türkiye Barıs İnsani secildi.

Oylamaya katılmak icin siteye girip PEACE AND HUMAN RIGHTS kısmında Ersin Faikzade kısmını isaretleyip en alttaki kutucugu doldurarak ankette yer alabilir destek olabilirsiniz.

Waldenburg Koleji resmi sitesi:
http://www.waldenburginternationalcollege.org.uk/AllSurvey.aspx

ERSIN FAIKZADE ''KRAL OLSAN'' ALBUMU SEVENLERİ İLE BULUSTU

Uzun Yıllardır Muzik Sektorunde saygın bir sima olarak tanınan Dünya İyi niyet elcisi secilen Ersin Faikzade 2013 yılında tüm sevenlerini cok mutlu eden ''KRAL OLSAN'' albumunu cıkardı.Ahmet Selcuk İlkan 'ın produktorlugunde gerceklesen proje cd 'de büyük bir orkestra eslik etti,Latin ve pop sound undan Türk Sanat muzigine cok farklı bir proje olan cd albumu sevenleri tarafından cok sevildi.İran da cok sevilen Faikzade  İranlı sevenleri icinde Soltane Ghalba isimli ünlü farsca sarkısı tekrardan Farsca ve Türkce yorumladı.
D&R larda en cok satan cd albumler arasında yer alan ''KRAL OLSAN'' albumunun ilk klibi merakla bekleniyor.
Ayrıca Dünya capında saygın sanatcı Ersin Faikzade'nin sevenleri albume amazon.co.uk ve itunes ilede ulasabiliyorlar.
       Albumu alan sevenlerinin fotografları internette fan sayfasında yer almakta.









8 Mayıs 2013 Çarşamba

12.ROTABEST TURKIYE NIN BARIS İNSANI ÖDÜLÜNÜ ERSİN FAİKZADE ALDI


ERSIN FAIKZADE ,Dünya İyi Niyet Elcisi,Ses Sanatcısı ve yazar,Diplomatik sanatcımız Faikzade
28 Nisan 2013 pazar gecesi Sakıp Sabancı Muzesindeki büyük törenle 2013 BARIS İNSANİ ÖDÜLÜNÜ ALDI.
Dünyada yapmıs oldugu insani calısmaları ile pek cok ünvan ile ödüllendirilen Ersin Faikzade ,Sahneye ödülünü almaya gelirken Rotary Guvernörü ve Sunucu Jess Molto tarafından ''Türkiye'nin Elmas Cocucu olarak '' sunuldu.
Davetlilerin yogun alkısları arasında Faikzade Barıs adına ve insanlık icin bir konusma yaptı.
ERSIN FAIKZADE ''OUR WORLD NEEDS LOVE '' Logosu sahnede yer aldı.

Törenden fotograflar:
Can Dündar ile görülüyor