ELMAS SANATCI

ELMAS SANATCI

11 Eylül 2011 Pazar

ERSIN FAIKZADE DUBAI DUNYA STARLARI ''Barış İçin Müzik'' KONSERİ





Ersin Faikzade ,Dünya iyi niyet elçisi ünvanı ile 26 mart 2011 de Diplomat ilan edildikten sonra İlk uluslararası konserini Dubai Exhibition Center da Dünya starları ile birlikte verecek. 18 Eylül Akşamı Dünya İnsan hakları konferansında uluslararası Tv lerdende yayımlanacak bir konuşma yapacak olan Ersin Faikzade,Bir çok Devlet adamı,Büyük elçilerin yer alacagı gecede Türkiye Cumhuriyetini temsil edecek. İnsan hakları komisyonu elçisi Ersin Faikzade 21 Eylül gecesi de Dubai nin en büyük konser salonunda Dünya starları ile birlikte sahne alacak.Hep beraber ''We are the World'' şarkısını seslendirecek olan Star lar daha sonra solo konserlerine geçicekler.


Sahne alacak isimler Lübnan nin divası Diana Haddad,İran ın ünlü seslerinden Leyla Frouhar,Türkiye yi Temsilen Dünyada çok sevilen İyilik Elçimiz ve Altın Ses olarak lanse edilen Ersin Faikzade,İngiltere den Pierre Lewis, Pakistan dan Farid Sabri, Avustralya dan Paul Costa, İtalya dan Roberto Bananno, Hollanda dan Suzanna Lubrano,Irak tan pop star Shatha Hassoun, Amerika dan Jackie Kara , Güney Afrika dan Natasha Joubert ve daha bir cok sürpriz isim katılacak.
Birleşik Arap Emirlikleri bu büyük organizasyona ev sahipliği yaparken Dubai sokaklarını Dünya Starlarının afişleri süslüyor.
İnsanı çalışmaları ile büyük saygı gören Ersin Faikzade ,Amerika dada bir çok dergide yer alan haberlerinde ''Sosyal Farkındalık Yaratan Sanatçı'' olarak yer alıyor.

Verdiği demeçler ilede Türkiye insanını yücelten ,kültürümüzü en iyi şekilde temsil eden sanatcımız Dubai de de büyük ilgi görecege benziyor.İnternette Açılan 'MUSIC FOR PEACE '' konser başlığı ile yer alan fan sayfalarında en cok paylasılan videolar arasında Ersin Faikzade yer aldıgı görülüyor.
Uluslararası cok büyük bir organizasyon olan Music for Peace konseri nin biletleri 200 ile 1000 dinar arasında degisiyor ve Arap Emirlikleri Kraliyet ailesininde tam kadro katılacagı belirtiliyor.Ersin Faikzade arap basınında yere göge sıgdırılamıyor insanlık calısmaları ve konserleri ile.